Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
22 Aralık 2020

Müdürlüğümüze bağlı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi tarafından 17.12.2018- 25.01.2019 tarihleri arasında Acil Bakım Hemşireliği sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim programına acil serviste çalışan ya da çalışması planlanan (acil serviste çalışacağını belgelendirmek kaydı ile ) Hemşire, Ebe (Hemşire yetkilisi) ve Sağlık Memurları ( toplum sağlığı) başvuru yapabilir.Başvurular 21.11.2018- 30.11.2018 tarihleri arasında yapılabilir. Eğitim programına katılmak isteyenlerin Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, acil serviste çalıştığını ya da çalışacağını gösterir kurum onaylı belge, Hemşire yetkilisi belgesi (Ebeler için) ve başvuru formu ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi' ne başvurmaları gerekmektedir.