İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Serhat Korkmaz Bugünkü İftarını Emirdağ'da Personeli İle Yaptı
08 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz'ın saha ziyaretleri devam ediyor. Ramazan ayında her gün farklı bir kurumda personeli ile birlikte iftar yapan Korkmaz'ın bugünkü durağı Emirdağ idi. Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri başkanı Serdar Kızıl ile birlikte ziyaret ettiği Emirdağ Devlet Hastanesi'nde, hastane personeli ile iftarını açan Korkmaz, servisleri de gezip nöbetçi personel ile hasbihal etti; çalışmalar hakkında bilgiler aldı; personelin istek ve önerilerini dinledi. Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kutlu Teberik'in eşlik ettiği Emirdağ ziyaretinin ardından Bayat Devlet Hastanesi'ne geçen İl Sağlık Müdürü Korkmaz, burada da nöbetçi personel ile sohbet edip çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

• Emirdğiftar (6).jpg
  • Emirdğiftar (4).jpg