Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Tadilatını Yapıp Hizmete Sunduk
20 Şubat 2023

Geçtiğimiz hafta ülkemizi derinden sarsan, merkezi Kahramanmaraş olan depremden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi binası da hasar görmüştü. Müdürlüğümüzden deprem bölgesine görevlendirilen ekipler ve bölgede bulunan gönüllüler hastanenin tadilatını üstlendi. Depremin acılarını biraz olsun hafifletmek ve hastaneyi, sağlık hizmet sunumuna dahil etmek amacıyla, özellikle poliklinik bölümünde başlatılan tadilat işlemleri personelimizin ve gönüllülerin çabaları ile kısa sürede tamamlandı. Bölgede görevli olan Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan ve kendisinin bölgedeki yardımcısı, İlimiz Dinar İlçe Sağlık  Müdürü Dr.Mehmet Mezher Işık da çalışmalara eşlik etti. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Veysel Eren ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Sebahattin Yılmaz tadilatta çalışan personelimizi ziyaret ederek sahada görevli bütün personele ve gönüllülere, gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Biz de çalışmalarımızda destek olan Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Saha Koordinatörü Dr. Sebahattin Yılmaz'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zor şartlarda görev yapan bütün mesai arkadaşlarımıza müteşekkiriz.

• MustafaKemalHatay (5).jpg
  • MustafaKemalHatay (4).jpg