Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. A. Zehra Keklik Çay ve Sultandağı'nı Ziyaret Etti
10 Mart 2023

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ayşana Zehra Keklik, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yiğit Şenol ile birlikte saha ziyaretleri kapsamında, Çay ve Sultandağı ilçelerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.  Ziyaretler çerçevesinde Çay İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Öztürk ve Çay Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Murat Suman ile görüşen ekip,  ilçede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Entegre hastanelerin Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'na devri kapsamında Sultandağı İlçe Devlet Hastanesi'nin devri sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili Başhekim Dr. Veysel Muzaç ile istişarelerde bulunan Keklik ve Şenol, Sultandağı Gençlik Kampını da ziyaret ederek, burada ikamet eden depremzedeler ile görüşüp kampta verilen sağlık hizmetlerini inceledi.

• z.jpg
  • z1.jpg