Hocalar ve Sandıklı Devlet Hastanelerinin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
05 Nisan 2023

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Başkanlığı ekiplerince  2023 Ocak ayından itibaren hastanelerimiz ziyaret edilerek yerinde inceleme ve  değerlendirmeler yapılarak her hastane için rapor hazırlandı. Hazırlanan raporların, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz'ın başkanlığında ele alınarak değerlendirildiği toplantılarda sıradaki hastaneler, Hocalar ve Sandıklı Devlet Hastaneleri idi. Dün yapılan toplantıda adı geçen hastanelerin genel işleyişleri, verimlilikleri, yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirilerek bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantıya, Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Hocalar ve Sandıklı Devlet Hastanelerinin  başhekim ve müdürleri ile Kamu Hastaneleri Başkanlığı çalışanları katıldı. İlerleyen günlerde diğer hastaneler için de değerlendirme toplantıları devam edecek.

• değerlendirme (1).jpeg
  • değerlendirme (2).jpeg