İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serhat Korkmaz Dazkırı, Evciler ve Hocalar'ı Ziyaret Etti
15 Eylül 2023

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serhat Korkmaz İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Bugün itibariyle Dazkırı, Evciler ve Hocalar ilçelerini ziyaret eden Korkmaz'a Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan eşlik etti. İlçe Devlet Hastanelerinin çalışmalarını inceleyen Korkmaz, hastanelerin isleyişi; bina, malzeme, tıbbi cihazlar ve personel durumu hakkında ilgili personelden ve  yetkililerden bilgi aldı.Hocalar ilçesinde Kaymakam Hakan Kara'yı da ziyaret eden Korkmaz ilçedeki sağlık hizmetleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu. İl Sağlık Müdürü Korkmaz, Hocalar İlçe Devlet Hastanesi ziyaretini,  Kaymakam  Hakan Kara'yla birlikte gerçekleştirdi.

• HDE (2).jpg
  • HDE (3).jpg