T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 24/06/2019

26 Mart - 24 Nisan 2018 tarihleri arasında Müdürlüğümüze bağlı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi tarafından Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Başvuru tarihleri 19 Şubat 2018-02 Mart 2018 olup, söz konusu eğitim programına, ameliyathanede en az 2(iki) yıl çalışan Hemşire, Ebe (Hemşire Yetkili) ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) katılabilecektir. Başvuru yapmak isteyenlerin Sağlık Bakanlığı'ndan tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, ebeler için hemşire yetki belgesi ve ekte bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne resmi yazı ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.