Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
22 Aralık 2020

Müdürlüğümüze bağlı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi tarafından “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” planlanmaktadır. 26 Kasım- 25 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılması planlanan eğitime ameliyathanede en az 2 yıl çalışan hemşire, ebe ( hemşire yetkilisi) ve sağlık memurları ( toplum sağlığı) katılabilecektir. Katılmak isteyen personelin, Sağlık Bakanlığı tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, ebeler için hemşirelik yetki belgesi ile birlikte (ekteki) başvuru formunu da doldurarak; 22 Ekim- 02 Kasım 2018 tarihleri arasında, hastane başhekimi ve sağlık bakım hizmetleri müdürüne onaylatarak, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine resmi yazı ile başvurmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu; Feriş DİDİN
Tel: 444 4 234- 2213/ 8523