Üç Gün Süren Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Sertifika Töreni İle Sona Erdi
01 Nisan 2022

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Birimi tarafından düzenlenmiş olan Yenidoğan Canlandırma Eğitimi bugün sona erdi. 25 katılımcıya verilen teorik ve uygulamalı eğitimin sonundaki sınav da yine teorik ve uygulamalı olarak yapıldı. 3 gün süren eğitimde başarılı olan personele sertifikaları törenle verildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eğitim salonunda yapılan törene; İl Sağlık Müdürü Vekili Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz, Personel Hizmetleri Başkanı Serdar Kızıl, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Sedat Yunusoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Mücahid Pehlivan ve Dr. M. Zahid Karadeniz ile Müdürlüğümüz idarecileri, hastane yöneticileri ve Park Hayat Hastanesi Tıbbi Hizmetler Direktörü Dr. Alev Türe katıldı. Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Vekili Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, anne bebek ölümlerinin önlenmesi yönünde NRP eğitimlerinin öneminden bahsederek eğitimlerin 1998' den beri devam ettiğini belirtti. Eğitime katkı sağlayan katılımcı ve eğitimcilere teşekkür eden Koyuncu, eğitimin hayırlı olmasını diledi. Katılımcılar adına söz alan Dr. Cem Dağdelen ve Yenidoğan Uzmanı Dr. Muhammed Yaşar, böyle ciddi öneme sahip bir eğitimin düzenlenmesinden ve katılımcı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirip eğitimcilere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Eğitim sorumlusu Nazmi Kanad'ın eğitim ile ilgili bilgilerin yer aldığı sunumunun ardından, katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Bütün fotoğraflar için; (9) Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü | Facebook adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

• ASM_6634.JPG
  • ASM_6640.JPG