İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz Mesai Dışında da Kurumlarımızı Ziyaret Ediyor
21 Eylül 2022

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz kurum ve kuruluşlarımızı ziyaretlerine devam ediyor. Mesai saatleri içindeki ziyaretlerinin yanı sıra akşam saatlerindeki çalışmaları incelemek için mesai dışı ziyaretler de yapan Korkmaz, dün gece Afyonkarahisar ve Sinanpaşa Devlet Hastaneleri ile Sinanpaşa 1 No.lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu (ASHİ) ziyaret etti. Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu ile birlikte özellikle acil servis ve covid yoğun bakım ünitelerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Korkmaz; çalışmaları inceleyip işleyiş ile ilgili personelden bilgi aldı. Korkmaz, servislerde nöbetçi personel ve acil servise başvuran hastalar ile de sohbet ederek istek ve önerilerine kulak verdi. Korkmaz ve Koyuncu, Sinanpaşa 1 No.lu ASHİ'nunda da çalışmaları değerlendirip personel ile hasbihal ederek iyi dileklerini sundular.

• Sinanpaşagece (2).jpg
  • Sinanpaşagece (3).jpg