Göreve Yeni Başlayan 112 Personeline Eğitim Verildi

Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü tarafından, 2017/5 ataması ile göreve yeni başlayan 112 personelinin bilgi ve becerilerini arttırmaya yönelik bir eğitim programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde gerçekleşecek eğitim programı başlangıcında Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, göreve yeni başlayan sağlık personeline hitap ederek: “Hepiniz sağlık konusunda üniversite eğitimi alarak buraya geldiniz. Aldığınız bu eğitim elbette çok önemli ama sahada vaka ile karşılaşınca doğal olarak biraz panik, biraz stres altında kalabiliyorsunuz. Bunu gidermek için de sizleri önce hastanemizdeki bu eğitime, daha sonra da Müdürlüğümüz tarafından düzenlenecek farklı eğitimlere alıyoruz.

Ne kadar çok tıbbî müdahaleye şahit olur ve bunları eğitim sürecinde tatbik ederseniz sahada o kadar rahat, kendinden emin ve doğru tedavi uygulayan sağlıkçılar olursunuz. Birebir ve direkt halkın sağlığı ile muhatap olunca bu eğitimleri çok önemsiyor ve çok sık tekrarlıyoruz.

Buradakine benzer teorik ve pratik eğitimler, meslek hayatınız boyunca devam edecek. Söz konusu insan hayatı olunca yapabileceklerinizin en iyisini yapmanızı istiyor ve bekliyoruz. Sizlerden beklentimiz merak etmeniz, soru sormanız, ilgilenmeniz ve görüp izledikten sonra uygulama yapmak için devamlı eğitim alanlarında olmanızdır. Tekrar yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyor; eğitimlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki bu eğitim programı boyunca, 29 kişiden oluşan 112 personeli gerek acil serviste gerekse ameliyathane ve yoğun bakımı gibi servislerde bol bol pratik yaparak meslekî bilgi ve becerilerini en üst seviyeye çıkarmaya, kendilerini geliştirmeye çalışacaklar.

• ASM_0376.JPG
  • ASM_0379.JPG